Hidegen füstölt szeletelt orata filé 10dkg csomagolásban

3.900 Ft

Szállítás
Szállítás Magyarországon – 1-2 munka nap
Több
Kategória: Címke:

Leírás

Szállítás 2 nap Magas minőség A gyártótól

Kóstolás

A tökéletes választás érdekében kóstold meg Polezhaev Tradition magasminőségű szélesválasztékú kínálatát.

Polezhaev család generációkon keresztül őrzött egyedülálló receptje alapján hetente kétszer füstölünk alma és bükk forgáccsal, aminek füstje órákon keresztül átitatja a hal rostjait. A hagyományos technikáink lehetővé teszik azt, hogy termékeink gasztronómiai előnyeit maximalizáljuk.
A termék súlya 100g, vákuumozott csomagolású.

A Földközi tengeri orata, vagy más néven – aranydurbincs komoly élvezeti csemegehal és kiváló vitamin, Q3 és Q6 forrás. Fehér és ízletes húsa a mediterrán konyha egyik kedvence. A hidegfüstölési technikának köszönhetően az aromás fa füstje átitatja a hal rostjait, így a felhasználásnál a hozzáadott ételeknek ízét emlékezetessé varázsolja. Egyszerű, de felejthetetlen előételt készíthetünk belőle vajjal megkent rozskenyérre helyezve, citromszelettel és zöldfűszerrel díszítve.
Fontos megjegyezni, hogy a vákumcsomagolásnak köszönhetően kényelmesen tárolhatjuk a fagyasztóban, tálalás előtt 1-2 órával vegyük ki. Ajánljuk, hogy megbontás után 10 napon belül fogyassza el.

 

Tápérték 100g

Energia tartalom 1085 KJ/259 kcal
Zsír: 15,5 g
   amelyből telített zsírsavak 2,8 g
Szénhidrát: 4,0 g
   amelyből cukrok: 0,2 g
Fehérje: 26,1 g
Só:  2,0 g

Tárolási hőmérséklet és eltarthatóság:
-18 ° C hőmérsékleten – a vásárlástól számítva 1 év a tárolási idő. Leolvasztást és megbontást követően 10 napon belül fogyasztható. 

0+5 ° C hőmérsékleten – a vásárlástól számítva 15 nap a tárolási idő.

További információk

Tömeg 100 g