Hidegen füstölt szivárványos pisztráng. Az ár 10 dkg termékre vonatkozik.

1.300 Ft

Szállítás
Szállítás Magyarországon – 1-2 munka nap
Több
Kategória: Címke:

Leírás

Szállítás 2 nap Magas minőség A gyártótól

Kóstolás

A tökéletes választás érdekében kóstold meg Polezhaev Tradition magasminőségű szélesválasztékú kínálatát.

Hidegfüstölt pisztráng. Nagyon illatos és gazdag ízű. Polezhaev család generációkon keresztül őrzött egyedülálló receptje alapján hetente kétszer füstölünk alma és bükk forgácson, aminek füstje órákon keresztül átitatja a hal rostjait. A hagyományos technikáink lehetővé teszik azt, hogy termékeink gasztronómiai előnyeit maximalizáljuk.

A pisztrángot már évszázadok óta ízletes és egészséges halként értékelnek. A hidegen füstölés végeredménye pedig felülmúlja a vártakat. Az enyhén sózott, füstös steak olvad a szájban. Zsírtartalmának köszönhetően hasznos zsírban oldódó vitaminok és Omega 3 jut a szervezetünkbe. Polezhaev család generációkon keresztül őrzött egyedülálló receptje alapján hetente kétszer füstölünk alma és bükk forgácson, aminek füstje órákon keresztül átitatja a hal rostjait. A hagyományos technikáink lehetővé teszik azt, hogy termékeink gasztronómiai előnyeit maximalizáljuk. Füstöléskor a felesleges nedvesség távozik, a hús besűrűsödik, az íze pedig intenzívebbé válik. A hidegfüstös pisztráng tálalása nagyon egyszerű, a halat steakekre vágva önálló előételként, vagy főételként körettel tálalhatjuk. A változatos íz érdekében néhány szeletet enyhén megszórhatunk száraz kaporral vagy kevés frissen őrölt fekete borssal és citrommal.

 

Tápérték 100g

Energia tartalom 1085 KJ/259 kcal
Zsír: 15,5 g
   amelyből telített zsírsavak 2,8 g
Szénhidrát: 4,0 g
   amelyből cukrok: 0,2 g
Fehérje: 26,1 g
Só: 2,0 g

Tárolási hőmérséklet és eltarthatóság:
-18 ° C hőmérsékleten – a vásárlástól számítva 1 év a tárolási idő. Leolvasztást és megbontást követően 10 napon belül fogyasztható. 

0+5 ° C hőmérsékleten – a vásárlástól számítva 15 nap a tárolási idő.

További információk

Tömeg 100 g