Polezhaev generáció és prémium szolgáltatás

Egyedi családi receptjeinket 1921 óta több generáción keresztül fejlesztjük és 2002-ben Magyarországon kezdtük el tevekénységeinket. Ekkor döntöttünk úgy, hogy családi vállalkozást indítunk Budapest területén. Kézműves üzemünkben elveinknek hűen és az elvárt minőségnek megfelelően alítjuk elő prémium kategóriájú kaviár termékeinket és füstölt halainkat. Minden egyes készítmény megfordul a kezünkben és csak figyelmes minőségellenőrzés és jóváhagyás után kerül boltunk polcaira. A prémium színvonalú kézműves termékeink gondosan válogatott, világszerte ismert partnerektől szállított a lehető legfrissebb halból és generációkon keresztül őrzött receptek alapján készülnek. 

Célunk, hogy legjobb minőségű halból és kaviárból készült Polezhaev termékeinket még több ínyenc asztalára juttassuk el. 

Minőség 

Jelenleg a kaviár minden egyes tételéből mikrobiológiai vizsgálatokhoz mintákat nyújt be a cNálunk a termékeink minősége az egyik legfontosabb szempont. Minden felhasznált halalapanyagot EU ökológiailag tiszta farmokról és globális termelőktől szerzünk be. A magas minőség eléréséért HACCP rendszert vezettünk be az üzemben, állandó ellenőrzésen és felülvizsgálaton esünk át az egészségügyi, -állatvédelmi, és -természetvédelmi hatóságoktól. 

Személyesen is megismernél minket? 

Kizárólag előzetes egyeztetés után Budapesten található kézműves manufaktúránkban lévő üzletünkben kiváló lehetőség nyílik termékkóstolásra minden kedves vendégünk számára.

A gazdag és ízletes árukészletünknek köszönhetően vásárlóink nem szoktak üres kézzel távozni.