Polezhaev Tradition brand

Polezhaev Tradition brand alatt futó családi vállalkozásunk 2002 óta van jelen Magyarországon. Nemes kaviár kitermelésével, forgalmazásával foglalkozunk. Közmegelégedésre! A nemes ikrát adó tokhalakat ökológiailag tiszta tokhal-gazdaságokban, kaviártelepeken tenyésztjük az EU területén.

A vörös lazac kaviárt nagy mennyiségben vásárolunk a jól ismert világtermelőktől, akik a Csendes-óceán északi területein folytatnak halászatot.

Cégünk teljes licenciával rendelkezik és az ehhez szükséges teljeskörű engedélyekkel. Az üzem élelmiszerbiztonsági és minőség-ellenőrzési rendszert hajtott végre, Európában, ami HACCP néven ismert. Az ANTSZ és állat-egészségügyi szolgálatok, a környezetvédelmi hatóságok rendszeresen ellenőrzik a követelmények és szabványok betartását. Napi munkájában cégünk támaszkodik a Polezhaeff család több generációjának kaviár feldolgozó tapasztalataira, a szovjet GOST és a modern európai CODEX STAN szabványokra. A cég levéltárában több mint 100 tudományos anyag található a kaviár megőrzéséről és konzerválásáról, 1921-től kezdve – a Távol-Keleti kaviár megőrzési módszereinek első mesterművéből történő megvalósításától kezdve… A szovjet GOST szerint előállított kaviárt, több ország vezetője fogyasztotta a Szovjetunió fennállásának idején.

Kaviárgyártó üzem Budapesten

Jelenleg a kaviár minden egyes tételéből mikrobiológiai vizsgálatokhoz mintákat nyújt be a cég egy akkreditált laboratóriumba, a tokok nyomon követését a CITES vadon élő fajok védelméről szóló egyezménye írja elő. Minden egyes tégelyünkön található egy speciális védjegy, márkával ellátva, amely segítségével nyomon követhető az ikra halfaj származása, valamint egy kód mely lehetővé teszi, az eredet végigkövetését.

A cég Olaszországban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban is tevékenykedik, és rendszeresen bemutatja termékeit a nemzetközi kiállításokon.

A cég alkalmazottai folyamatosan részt vesznek képzéseken és konferenciákon , amelyeket az akkreditált WESSLING laboratórium és a Magyar Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hatóság (NÉBIH)szervez. A cégünk egyedülálló lehetőséget kínál a vásárlók számára – a legjobb minőségű kaviár jó áron beszerzésére a boltban, közvetlenül a termelőtől. Ami fontos, hogy a vevő vásárlás előtt kipróbálhatja a megvásárolandó kaviárt, így biztos lehet benne, hogy az íz és a minőség megfelel elvárásainak.