Hidegen füstölt szeletelt tonhalfilé. Az ár 10 dkg termékre vonatkozik.

7.80

Szállítás
Szállítás Magyarországon – 1-2 munka nap
Több
Kategória: Címke:

Leírás

Szállítás 2 nap Magas minőség A gyártótól

Kóstolás

A tökéletes választás érdekében kóstold meg Polezhaev Tradition magasminőségű szélesválasztékú kínálatát.

FONTOS! Az ár 10 dkg-ra vonatkozik, a termék csomagok 250-350 g szeletelt halat tartalmaznak. 

Kézműves, hidegen füstölt tonhal ízletes, egészséges, a feldolgozása során nem veszít az ásványi anyagokból és vitaminokból. Polazhaev család generációkon keresztül őrzött egyedülálló receptek alapján hetente kétszer füstölünk alma és bükk forgácson, aminek füstje órákon keresztül átitatja a hal rostjait. A hagyományos technikáink lehetővé teszik azt, hogy termékeink gasztronómiai előnyeit maximalizáljuk.

Kézműves, hidegen füstölt tonhal ízletes, egészséges, a feldolgozása során nem veszít az ásványi anyagokból és vitaminokból. A hal magas fehérjetartalma vezető szerepet tölt be a többi halfaj között. A tonhalhús íze inkább olyan, mint a marhahúsé, ami miatt méginkább szeretik. Már önmagában is csemegének számít, de sok salátarecept létezik, amelyekben a füstölt tonhal fő összetevőként vagy kiegészítőként szolgál. Polazhaev család generációkon keresztül őrzött egyedülálló receptek alapján hetente kétszer füstölünk alma és bükk forgácson, aminek füstje órákon keresztül átitatja a hal rostjait. A hagyományos technikáink lehetővé teszik azt, hogy termékeink gasztronómiai előnyeit maximalizáljuk.

 

Tápérték 100g

Energia tartalom 1085 KJ/259 kcal
Zsír: 15,5 g
   amelyből telített zsírsavak 2,8 g
Szénhidrát: 4,0 g
   amelyből cukrok: 0,2 g
Fehérje: 26,1 g
Só: 2,0 g

Tárolási hőmérséklet és eltarthatóság:
-18 ° C hőmérsékleten – a vásárlástól számítva 1 év a tárolási idő. Leolvasztást és megbontást követően 10 napon belül fogyasztható. 

0+5 ° C hőmérsékleten – a vásárlástól számítva 15 nap a tárolási idő.

További információk

Tömeg 100 g