Hidegen füstölt egész tokhal. Az ár 10 dkg termékre vonatkozik

7.80

Szállítás
Szállítás Magyarországon – 1-2 munka nap
Több
Kategória: Címke:

Leírás

Szállítás 2 nap Magas minőség A gyártótól

Kóstolás

A tökéletes választás érdekében kóstold meg Polezhaev Tradition magasminőségű szélesválasztékú kínálatát.

 

Az ár 10 dkg-ra vonatkozik, egy egész füstölt tokhal súlya 3 kg és 5 kg között változik, vagy min. 300-500g-os szeletet tudunk vágni.

Hidegen füstölt egész tokhal egy királyi darabnak számít. Már a kinézete sem mindennapi látvány, de az íze még annál is különlegesebb. Kellemesen sűrű húsa olvadó, egyedi ízű, finom füstös illatú. Ilyen fajta hal füstölését előre leegyeztetett rendelésre tudunk elkészíteni. 

Hidegem füstölt tokhallat különösen értékelik az ínyencek. Különleges dús húsa vajpuha és olvadós. Már önmagában is gasztronómiai élvezet. Kreatív ajándékként születésnapra vagy akár esküvőre is prezentálhatod – garantáljuk, hogy az ilyen fajta ajándék egyedi, és emlékezetessé válik. Polizhaev csalás generációkon keresztül őrzött egyedülálló receptje alapján hetente kétszer füstölünk alma és bükk forgácson, aminek füstje órákon keresztül átitatja a hal rostjait. Az ár 100g-ra vonatkozik, egy füstölt tokhal súlya 3 kg és 5 kg között változik.

Tápérték 100g

Energia tartalom1085 KJ/259 kcal
Zsír: 15,5 g
   amelyből telített zsírsavak 2,8 g
Szénhidrát: 4,0 g
   amelyből cukrok: 0,2 g
Fehérje: 26,1 g
Só: 2,0 g

Tárolási hőmérséklet és eltarthatóság:
-18 ° C hőmérsékleten – a vásárlástól számítva 1 év a tárolási idő. Leolvasztást és megbontást követően 10 napon belül fogyasztható. 

0+5 ° C hőmérsékleten – a vásárlástól számítva 15 nap a tárolási idő.

További információk

Tömeg 100 g