Akció

Kamcsatkai hideg füstölésű lazacfilé. Az ár 10 dkg termékre vonatkozik.

Original price was: €6.50.Current price is: €4.94.

Szállítás
Szállítás Magyarországon – 1-2 munka nap
Több
Kategória: Címke:

Leírás

Szállítás 2 nap Magas minőség A gyártótól

 

Kóstolás

A tökéletes választás érdekében kóstold meg Polezhaev Tradition magasminőségű szélesválasztékú kínálatát.

Az ár 10dkg-ra vonatkozik, a füstölt steak szeletek 450-550 grammos csomagolásban vásárolhatóak meg.

A hidegen füstölt lazacfilé már egy klasszikus darabnak számít, de az íze unhatatlan. Polezhaev család generációkon keresztül őrzött egyedülálló receptje alapján hetente kétszer füstölünk alma és bükk forgácson, aminek füstje órákon keresztül átitatja a hal rostjait. A hagyományos technikáink lehetővé teszik azt, hogy termékeink gasztronómiai előnyeit maximalizáljuk.

A kézműves hidegen füstölt lazacról ódák zengenek, de ha valaha is kóstoltad, akkor ismered a hal pompázatos és gazdag ízét. A hidegen füstölés egy lassú folyamat, a hal füstös ízűvé válik, húsa kemény állagú marad és enyhén olajos textúrájú lesz. Felejthetetlen élményt tud nyújtani már önmagában is, de nagyon jól illik salátákba, szendvicsekbe vagy akár szendvicskrémet is készíthetünk vele. A füst ugyan tartósító hatású, de ettől függetlenül a halat hűtőben kell tárolni. A már előre felszeletelt és levákuumozott halat tárolhatjuk mélyhűtőben, fogyasztásnál elég, ha 15-30 perccel előtte kivesszük és szobahőmérsékleten felolvasztjuk. Ez a gyors tálalás lehetőség ideális megoldás, ha valami különlegesre vágysz, vagy egy váratlan vendég esetén.

 

Tápérték 100g

Energia tartalom 1085 KJ/259 kcal
Zsír: 15,5 g
   amelyből telített zsírsavak 2,8 g
Szénhidrát: 4,0 g
   amelyből cukrok: 0,2 g
Fehérje: 26,1 g
Só: 

Tárolási hőmérséklet és eltarthatóság:
-18 ° C hőmérsékleten – a vásárlástól számítva 1 év a tárolási idő. Leolvasztást és megbontást követően 10 napon belül fogyasztható. 

0+5 ° C hőmérsékleten – a vásárlástól számítva 15 nap a tárolási idő.

További információk

Tömeg 100 g