Hidegen füstölt, szárított hártyás kaviár, 50g

5.20

Szállítás
Szállítás Magyarországon – 1-2 munka nap
Több
Kategória: Címke:

Leírás

Szállítás 2 nap Magas minőség A gyártótól

Kóstolás

A tökéletes választás érdekében kóstold meg Polezhaev Tradition magasminőségű szélesválasztékú kínálatát.

Hidegen füstölt, szárított hártyás kaviár, súlya 50g. Különleges választás sör vagy pezsgő mellé. Polezhajev család generációkon keresztül őrzött egyedülálló receptje alapján hetente kétszer füstölünk alma és bükk forgáccsal. A hagyományos technikáink lehetővé teszik azt, hogy termékeink gasztronómiai előnyeit maximalizáljuk.

A vörös kaviár – lazackaviár ősidők óta ismert a fajtáiról: rózsaszín lazac, keta, coho lazac, pisztráng: szemcsés, füstölt vagy szárított formátumban. Polezhajev család generációkon keresztül őrzött egyedülálló füstölési receptje Kamcsatkán is igen ismert. A végeredmény sűrű textúrájú, gazdag és intenzív kaviár ízű lesz, amit a füstölés megkoronáz. Garantáltan ízleni fog mind azoknak, akik már jártasak, mind azoknak, aki még csak felfedezi a „kaviár világát”. Tökéletes választás hűsítő üdítők mellé, könnyen szeletelhető vékony, szaftos de tartós szeletekre. Állaga nagyon hasonlít a préselt kaviárhoz, fogyasztásnál enyhén tapad a fogakhoz.
A termék súlya 50g.

 

Tápérték 100g

Energia tartalom 1085 KJ/259 kcal
Zsír: 15,5 g
   amelyből telített zsírsavak 2,8 g
Szénhidrát: 4,0 g
   amelyből cukrok: 0,2 g
Fehérje: 26,1 g
Só: 5,2 g

Tárolási hőmérséklet és eltarthatóság:
-18 ° C hőmérsékleten – a vásárlástól számítva 1 év a tárolási idő. Leolvasztást és megbontást követően 10 napon belül fogyasztható. 

0+5 ° C hőmérsékleten – a vásárlástól számítva 15 nap a tárolási idő.

További információk

Tömeg 50 g