Pajusznaja kaviár 100g

14.900 Ft

A pajusznaja tokhal kaviárt a hagyományos recept szerint nedves sózással készítik, majd egy speciális légkamrában egy bizonyos hőmérsékleten sajtolják és dehidratálják. A pajusznaja kaviár sötétebbnek mutatkozik, vastag, viszkózus állagú és nagyon határozott, intenzív ízű tokhal kaviár.

  • Prémium minőségű tokhal kaviár
  • Válogatott kaviár
  • Legfrissebb kaviár (most csomagolva)
Kategória: Címke:

Leírás

A pajusznaja tokhal kaviárt a hagyományos recept szerint nedves sózással készítik, majd egy speciális légkamrában egy bizonyos hőmérsékleten sajtolják és dehidratálják. A pajusznaja kaviár sötétebbnek mutatkozik, vastag, viszkózus állagú és nagyon határozott, intenzív ízű tokhal kaviár, ami nagyon egyszerűen magyarázható: 1 kg kaviár előállításához 1,5-1,7 kg normál tokhal-kaviárt kell használni. Emiatt az íz gazdagodik. Az ínyencek elsősorban gazdag íze miatt értékelik az adott kaviárt.

 

Tárolási hőmérséklet és eltarthatóság:

-6 -4 ° C hőmérsékleten – 6 hónap (professzionális kaviárhűtés).

0 + 5 ° C hőmérsékleten – 2 hónapig a vásárlástól számítva.

 

A pajusznaja kaviárt kóstolni lehet vásárlás előtt a gyárunkban hétfőtől péntekig 14.00-16.00 óráig. Igény esetén kikérheti a fő technológus tanácsát is. Előzetes egyeztetés szükséges a következő telefonszámon +36-30-310-6725.

További információk

Tömeg 100 g